кадър bTVВ България има две картини – хората, които умират в

...
кадър bTVВ България има две картини – хората, които умират в
Коментари Харесай

Мая Манолова: Освен от вируса, хората умират и от хаоса, който правителството създаде

кадър bTV

В България има две картини – хората, които умират в дома си, в кола за спешна помощ или пред болничното заведение и Борисов, който разхожда в джипа двама лекари и им демонстрира пътната маркировка. Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова пред bTV.

Освен от вируса, хората умират и от хаоса, който държавното управление сътвори, като пропиля „ прозореца “, който вирусът даде през летните месеци. Не се приготви системата – нито организационно, нито финансово, нито с медикаменти, ваксини, болнични кревати, лечебни заведения, коли за спешна помощ. Властта остави хората сами да си търсят кола за спешна помощ, болнично легло, медикаменти, кръвна плазма и пари за PCR тест, това съобщи Манолова.

Правителството да желае амнистия за това, което се случва. Следващите му дни няма да се мерят в изхарчени пари, автомагистрали и корупция, а в изгубени човешки животи, безапелационна бе тя и прикани за безвъзмездни PCR проби и командироване на държавните чиновници в РЗИ, с цел да могат да се карантинират в точния момент всички инфектирани и контактните им лица. Има 26 хиляди свободни болнични кревати по данни на Министерството на здравеопазването, само че в лечебните заведения споделят, че няма кревати, сподели още Мая Манолова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР